Unilever Office in Switzerland by Camenzind Evolution
<

Unilever Office in Switzerland by Camenzind Evolution

In 2011 Camenzind Evolution, Zurich-based architecture studio created one of the most inspiring interiors for an office space, the headquarters of Unilever. The project is situated in Schaffhausen, Switzerland and covers the surface area of 2,300 m2 of usable offices

Diversity of colors and textures, simplicity and style of the interior finishes resulted into a very healthy and exiting work environment which is representing company’s creative business approach to any visitor from the first glimpse.

Work areas consists of various zones which are reflecting different work tasks, Focus Zones for individual concentrated working, Connect Zones for collaboration and communication, Vitality Zones to socialize and revitalize, and Quite Zones to increase workers comfort and well-being.

 [Source: gooood, Photography: Soguel FotografPeter Würmli]

Filed in: Interiors Tags: ,

Share your thoughts

2011-2013 © UrbanPeek All rights reserved, unless otherwise noted. I try my best to attribute images, videos, and quotes to their creators and original sources.Reproduction without explicit permission is prohibited - Cairo, Egypt.